products

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SolidFloat
Certificering: CE
Modelnummer: FPF11
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 15-20 dagen over het algemeen, of afhankelijk van uw orde.
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Kan 10000 reeksen veroorzaken per maand
Gedetailleerde informatie
Naam: De Vlotters van de schuimpool Grootte: Klantgericht
Kleur: Klantgericht Materiaal: NBR/PVC zacht schuim
Hoog licht:

Zwembadvlotters

,

de poolvlotters van de aquavrije tijd


Productomschrijving

 

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua Cell Pool Float Closed-Cel Leuk Ontwerp

 

Korte Inleiding van Onze Vlotters van de Schuimpool

 

Sluit enkel uw ogen en verminder de bezorgdheid en het spanningsniveau terwijl het drijven op dit SOLIDFLOAT-Waterstootkussen, dat uit ultra vast gesloten celschuim samengesteld wordt die een fabelachtige het drijven ervaring verstrekken. U moet niet meer uitputten terwijl het drijven van of het leveren van een inspanning in het stabiliseren van uw lichaam in het water.

 

De Vlottersspecificatie van de schuimpool

 

Afmeting 26“ van " *72 " *1.2“ /1.4“ /1.5/1,75“/2“/2,5“/2,75“/3“
Netto Gewicht 1.8kg/2.1kg/2.28kg/2.7kg/3kg/3.9kg/4.2kg/4.5k

Grootte

72 x 24,5 x 1,5 duim
Kartonafmeting 31*31*67cm, 32*32*67cm, 33*33*67cm, 35*36*67cm
37*38*67cm, 39*40*67cm, 41*42*67cm, 43*43*67cm
Stukken per Karton 1pcs
Kleuren rood, geel, blauw, bruin, zwart, wit, purper
MOQ 464/441/416/351/339/294/262/223pcs
Containers 20 ' 464/441/416/351/339/294/262/223pcs
40 ' 930/905/882/630/630/600/538/455pcs
40 ' HK 1062/1033/990/735/735/652/616/546pcs

 

Eigenschappen

 

1: Vinyl.

2: HET LEVEN IS KOEL DOOR DE POOL: Heb een het bespatten goede tijd bij de stranden, de poolpartijen, en de meren met deze unieke zwembadlanterfanter terwijl u geniet van en met vrienden en familie ontspant

3: DUURZAAM & VAST: Deze pool drijvende matras wordt samengesteld uit ultra vast gesloten celschuim voor maximumgewichtloosheid; de dubbele Vinyl ondergedompelde oppervlakte verzet zich tegen scherf en schil die het langdurig maken

4: MODIEUS ONTWERP: De vlotter van de plonspool kenmerkt een ingedeukt uiterste eindigt op 1 zij en vlotte oppervlakte aan een andere kant voor gemakkelijke oprichting en greep

5: GESCHIKT VOOR VOLWASSENE EN JONGE GEITJES (LEEFTIJD BOVEN 3+): Ontspan en hebben pret in deze comfortabele poollanterfanter tijdens de de zomervakanties die aan 225 pond kunnen steunen en zo ideaal voor Mannen, Vrouwen, en Kinderen zijn.

6: BESCHIKBAARHEID: Krijg deze fantastische lichtgewicht vlotter van het zwembadwater in de keus van uw favoriete kleur; Beschikbaar in veelvoudige kleuren om te kiezen van.

 

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 0 De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 1 De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 2

 

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 3
De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 4

Dit product wordt wijd binnen gebruikt


1. de vrije tijd van het zwembadwater, reis in de boot, die in het hotel blijven, misschien het zwembad is de meest geschikte plaats voor ontspanning, op dit ogenblik kunt u oefening geen met hoge intensiteit nodig hebben, fysisch is de behoefte aan en geestelijk zal de Ontspanning, het duiken het drijvende bed van de waterrecreatie uw beste keus zijn;


2. de rust van het waterpark, de opwindende spelpunten, uw lichaam en mening zouden een geschikte rust moeten krijgen en de ontspanning, het duiken het drijvende bed van het watervermaak zal uw beste keus zijn


3 zal de hete de bergvrije tijd van de de lentetoevlucht, in de achtervolging van betere kwaliteit van het leven vandaag, met vrienden en familie, van de waterinteractie, waardigheid gegeven aane en elegante het duiken van de waterrecreatie drijvend bed uw gunst zijn;


4.seaside het vakantietoerisme, de ouder-kind reis, de Kustvakanties, enz., het het vermaak drijvende bed van het submergdwater kunnen een verrassing aan uw monotone reis brengen, verlatend een mooi geheugen voor uw reis.


5. tegelijkertijd is het zeer populaire toevallig, KUUROORDproduct.

 

Instructies

 

Dit product zal één of andere scherpe smaak wanneer het uitpakken hebben, die normaal is. Gelieve te voelen vrij om het zonder enig kwaad aan het menselijke lichaam te gebruiken.

 

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 5

 

SOLIDFLOAT is een professionele fabrikant van watersporten en aquatische beschermende producten. Wij bieden onze klanten OEM en ODM de diensten aan. Onze de dienstprincipes en waarden zijn „Uw Idee--Ons Proces--Uw Producten“.

 

Onze producten gamma omvat:

Recreaction: Pool Drijvende Stoel, Poolvlotters, Pool Bean Bag /Bed, Poolnoedels die, NeckDoodle, Zadelvlotter, Poolkoeler, het Stootkussen van de Tuinknie, enz. drijven.

Medische Redding: Reddingsbuis, Hoofdimmobilisator, enz.

Beschermingsmiddel: Reddingsvest/Vest, PFD, het Werkvest, enz.

Vechtsporten: Hoofdtoestel, Handtoestel, Shin Guard, Schopwacht, Handhaving Opleiding, Schopschild, Voorarmschild, Mini Target, Handhaving Opleiding, enz.

 

om onze positie bij het front van onze industrie te handhaven, hebben wij geavanceerde productielijnen en technologieën ingevoerd en onze productieschaal uitgebreid.

Met uitstekende ontwerpers, ervaren technici en strikte supervisors die samenwerken, kunnen wij nieuwe en eersteklas producten aan onze cliënten de hele tijd brengen.

 

Onze klanten omvat beroemde merken wereldwijd of lokale indrukwekkende merken, zouden wij een win-win verhouding op lange termijn met onze klanten willen opbouwen.

 

Wij verheugen ons altijd op het uitbreiden van onze klantenbasissen.

Om het even welke onderzoek of vraag, gelieve te voelen vrij om ons voor gedetailleerde informatie te contacteren.

 

 

De productkwaliteit, de innovatie en de waarde blijven onze drijfkrachten.

 

Onze klantenbasis wereldwijd voorziet ons van uitgebreide intelligentie en waardevol inzicht in categorietendensen, resulterend in efficiënte productassortimenten.

 

Onze productregelen omvatten Poolvlotter, Poolnoedel, Watermat, het Levenswacht, Hoofdimmobilisator enz. Onze faciliteit, gevestigd zuiden van de Provincie van China Hunan, vervaardigt, assembleert, en verdeelt een brede waaier van hoogte - kwaliteitsproducten voor zowel Sporten als Beschermend Toestel.

De Vlotters van de het Schuimpool van kinderen, Aqua-Gesloten de Cel Leuk Ontwerp van de Celpool Vlotter 6
 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613533291856