products

Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SolidFloat
Certificering: CE
Modelnummer: FPN04
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 15-20 dagen over het algemeen, of afhankelijk van uw orde.
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Kan 10000 reeksen veroorzaken per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: PVC/NBR Grootte: 5.5 " *46“
Kleur: Geassorteerde kleur Functie: Het zwemmen Hulp
Hoog licht:

zwembadspeelgoed

,

de poolnoedel van de sportafmeting


Productomschrijving

 

De gloed Groen Gray Circle Styrofoam Pool Noodles personaliseerde Bestand Chemisch product

 

Korte Inleiding van Onze Vlotters van de Schuimpool

 

De Solidfloat-het duiken de reeks zwemmende staven worden van de waterrecreatie van het sluiten-celschuim gemaakt van uitstekende kwaliteit die met speciale deklagen wordt behandeld. De producten zijn niet absorberend en niet gemakkelijk misvormd. Het sluiten-celschuim heeft superieur drijfvermogen, die het product toestaan om goed boven het water te drijven. De verschillende stijlen, de specificaties en de kleuren zijn beschikbaar voor klanten om te kiezen. Het belangrijkste materiaal van dit product is speciaal schuim, dat het product zacht gemakkelijk maakt, licht en te dragen. De speciale deklaagbehandeling maakt het product bestand, corrosiebestendig, gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk op te slaan en gemakkelijk duurzamere, UV op te slaan.

 

De Vlottersspecificatie van de schuimpool

 
Luxepoolnoedel 14cm* 117cm
De Poolnoedel van Leslie 15.24cm* 116.84cm
De Noedel van de de Premiepool van Doheny 15.24* 116.84cm
Watermat DoggyMat 12.7 cm* 121.92cm
Noedel 1 van de Frongate Dikste Pool 17.78cm*.
Noedel 2 van de Frongate Dikste Pool Niet Beschikbaar
Jeou Lun Enterprise Co. , Ltd 12cm * 112cm
Unisoul Inc 15.24cm * 116,8

 

Eigenschappen

 

1: De waternoedel kan voor het drijven, het bespatten, het maken van golven, het uitoefenen, of het berijden als een seahorse worden gebruikt.
2: Het mogelijke gebruik wordt beperkt slechts door degenenverbeelding.
3: Gemaakt van het vaste, lichtgewicht, unieke gesloten schuim van het celpolyethyleen, zijn de waternoedels hoogst bestand tegen waterabsorptie en ruwe poolchemische producten.
4: De uitstekende scheur, trek, en de veerkracht betekenen deze waternoedels veel het buigen, het verdraaien en ruw-taai misbruik kunnen nemen.

 

Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 0 Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 1 Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 2 Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 3

 

Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 4

 

Dit product wordt wijd binnen gebruikt

 

Geniet van uw tijd in de zomer: geschikt. Het is zeer geschikt voor reis, en op de overzeese/rivier/meer/pool/van de poolpret waterhangmat voor de zomervakantie.

 

Instructies

 

Dit product zal één of andere scherpe smaak wanneer het uitpakken hebben, die normaal is. Gelieve te voelen vrij om het zonder enig kwaad aan het menselijke lichaam te gebruiken.

 

Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 5

 

SOLIDFLOAT is een professionele fabrikant van watersporten en aquatische beschermende producten. Wij bieden onze klanten OEM en ODM de diensten aan. Onze de dienstprincipes en waarden zijn „Uw Idee--Ons Proces--Uw Producten“.

 

Onze producten gamma omvat:

Recreaction: Pool Drijvende Stoel, Poolvlotters, Pool Bean Bag /Bed, Poolnoedels die, NeckDoodle, Zadelvlotter, Poolkoeler, het Stootkussen van de Tuinknie, enz. drijven.

Medische Redding: Reddingsbuis, Hoofdimmobilisator, enz.

Beschermingsmiddel: Reddingsvest/Vest, PFD, het Werkvest, enz.

Vechtsporten: Hoofdtoestel, Handtoestel, Shin Guard, Schopwacht, Handhaving Opleiding, Schopschild, Voorarmschild, Mini Target, Handhaving Opleiding, enz.

 

om onze positie bij het front van onze industrie te handhaven, hebben wij geavanceerde productielijnen en technologieën ingevoerd en onze productieschaal uitgebreid.

Met uitstekende ontwerpers, ervaren technici en strikte supervisors die samenwerken, kunnen wij nieuwe en eersteklas producten aan onze cliënten de hele tijd brengen.

 

Onze klanten omvat beroemde merken wereldwijd of lokale indrukwekkende merken, zouden wij een win-win verhouding op lange termijn met onze klanten willen opbouwen.

 

Wij verheugen ons altijd op het uitbreiden van onze klantenbasissen.

Om het even welke onderzoek of vraag, gelieve te voelen vrij om ons voor gedetailleerde informatie te contacteren.

 

 

De productkwaliteit, de innovatie en de waarde blijven onze drijfkrachten.

 

Onze klantenbasis wereldwijd voorziet ons van uitgebreide intelligentie en waardevol inzicht in categorietendensen, resulterend in efficiënte productassortimenten.

 

Onze productregelen omvatten Poolvlotter, Poolnoedel, Watermat, het Levenswacht, Hoofdimmobilisator enz. Onze faciliteit, gevestigd zuiden van de Provincie van China Hunan, vervaardigt, assembleert, en verdeelt een brede waaier van hoogte - kwaliteitsproducten voor zowel Sporten als Beschermend Toestel.

Noedels van de het Storaxschuimpool van de gloed personaliseerden de Groene Grijze Cirkel Bestand Chemisch product 6
 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613533291856