products

USCG-van de het Polypropyleenriem van het Type 1 Compact PFD Reddingsvest de Oprichtingsschuim

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SolidFloat
Certificering: CE
Modelnummer: RL03
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 15-20 dagen over het algemeen, of afhankelijk van uw orde.
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Kan 10000 reeksen veroorzaken per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Nylon, Schuim Kleur: Douanegrootte
Certificering: CE Toepassing: de activiteiten van het waterroeien
Hoog licht:

het levenspreserver jasje

,

Marien Reddingsvest


Productomschrijving

 

USCG-van de het Polypropyleenriem van het Type 1 Compact PFD Reddingsvest de Oprichtingsschuim

 

Redding en van het reddingswater sporten professionele reddingsvesten: Onze onlangs ontworpen reddingsreddingsvesten kunnen in de uiterst ruwe omstandigheden worden gebruikt. De uiteindelijke reddingsvesten worden ontworpen door deskundigen in de industrie en zijn geschikt voor beroeps in extreme redding en noodsituatiesituaties. De noodsituatietoepassing van reddingsvesten in het leven is zeer belangrijk, zodat moeten wij de kwaliteit van reddingsvesten zorgvuldig kiezen die zich aanpassen.

 

Eigenschappen:

1.Help-fluitje: De halslijn is uitgerust met een overlevingsfluitje, dat kan in geval van nood worden geroepen, wat zeer de uitvoerbaarheid van het reddingsvest verbetert.
2.Each één is met de standaard dik gemaakte schuimcombinatie in overeenstemming, met hoge drijfvermogen en vochtbestendigheid, en in strikte overeenstemming met de drijfvermogennorm van de reddingsvestparameters ontworpen.
3.Reflective bladontwerp: In het geval van ontoereikend licht of bij nacht, heeft het lichte blad een weerspiegelend effect, dat voor redders geschikt is om de plaats te bepalen.

 

USCG-van de het Polypropyleenriem van het Type 1 Compact PFD Reddingsvest de Oprichtingsschuim 0
USCG-van de het Polypropyleenriem van het Type 1 Compact PFD Reddingsvest de Oprichtingsschuim 1

 

SOLIDFLOAT is een professionele fabrikant van watersporten en aquatische beschermende producten. Wij bieden onze klanten OEM en ODM de diensten aan. Onze de dienstprincipes en waarden zijn „Uw Idee--Ons Proces--Uw Producten“.

 

Onze producten gamma omvat:

Recreaction: Pool Drijvende Stoel, Poolvlotters, Pool Bean Bag /Bed, Poolnoedels die, NeckDoodle, Zadelvlotter, Poolkoeler, het Stootkussen van de Tuinknie, enz. drijven.

Medische Redding: Reddingsbuis, Hoofdimmobilisator, enz.

Beschermingsmiddel: Reddingsvest/Vest, PFD, het Werkvest, enz.

Vechtsporten: Hoofdtoestel, Handtoestel, Shin Guard, Schopwacht, Handhaving Opleiding, Schopschild, Voorarmschild, Mini Target, Handhaving Opleiding, enz.

 

om onze positie bij het front van onze industrie te handhaven, hebben wij geavanceerde productielijnen en technologieën ingevoerd en onze productieschaal uitgebreid.

Met uitstekende ontwerpers, ervaren technici en strikte supervisors die samenwerken, kunnen wij nieuwe en eersteklas producten aan onze cliënten de hele tijd brengen.

 

Onze klanten omvat beroemde merken wereldwijd of lokale indrukwekkende merken, zouden wij een win-win verhouding op lange termijn met onze klanten willen opbouwen.

 

Wij verheugen ons altijd op het uitbreiden van onze klantenbasissen.

Om het even welke onderzoek of vraag, gelieve te voelen vrij om ons voor gedetailleerde informatie te contacteren.

 

De productkwaliteit, de innovatie en de waarde blijven onze drijfkrachten.

 

Onze klantenbasis wereldwijd voorziet ons van uitgebreide intelligentie en waardevol inzicht in categorietendensen, resulterend in efficiënte productassortimenten.

 

Onze productregelen omvatten Poolvlotter, Poolnoedel, Watermat, het Levenswacht, Hoofdimmobilisator enz. Onze faciliteit, gevestigd zuiden van de Provincie van China Hunan, vervaardigt, assembleert, en verdeelt een brede waaier van hoogte - kwaliteitsproducten voor zowel Sporten als Beschermend Toestel.

USCG-van de het Polypropyleenriem van het Type 1 Compact PFD Reddingsvest de Oprichtingsschuim 2

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613533291856