products

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SolidFloat
Certificering: CE
Modelnummer: FPN08
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 15-20 dagen over het algemeen, of afhankelijk van uw orde.
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Kan 10000 reeksen veroorzaken per maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Het Schuim van poolnoedels, Materiaal: Polyvinylchloride
Kleur: Geassorteerde kleur Functie: De Noedels van de schuimpool
Embleem: SolidFloat Pakketgewicht: 1,95 Kilogram
Grootte: 39.37 x 8,6 x 2,3 duim

Productomschrijving

 

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel

 

Korte Inleiding van Onze Vlotters van de Schuimpool


Het SolidFloatbedrijf houdt een octrooi op deze geplaatste poolnoedels. Ontmoet de Veiligheidsnorm van de V.S. Goedgekeurde veiligheidstest. Het SolidFloatbedrijf heeft in het ontwerpen gewijd en producten voor pooltoebehoren, buitenspeelgoed vele jaren gemaakt.
Of u een poolpartij, of rubriek weg aan het strand met vrienden ontvangt, zwemt het zoeken van de vlotters van het poolzadel voor volwassenen, kinderen noedels of de strandbal, de juiste spelen kan tot alles meer pret maken. Daarom creeerden wij dit Draagbare Cornhole-Geplaatste Speelgoed van het de Noedelstrand van de Spelpool.
 
Eigenschappen

 

1: Exclusief innovatief ontwerp - gaten
Maakt de vlakke de poolnoedel van het SolidFloatschuim tot het rijke en gevarieerde speelmethodes - Ideale poolnoedel, poolvlotters, meervlotter en drifter, zwemmend zadel, vlotterstoel, die de worpspel van graangaten in de pool spelen of ter plaatse.
2: Het super zachte luxueuze schuim en de stevige bouw, deze noedel van de schuimpool schorten comfortabel u in het water en contour in uw gewenste het drijven positie, betere pasvorm voor menselijk lichaamskromme op. Het op zwaar werk berekende vinyl-met een laag bedekte materiaal voor extra duurzaamheid, robuust drievoudig-onderdompelingsvinyl verzekert langdurige kleur, maakt de schuimpool noedels zwemmen bestand tot UV zo beschermd tegen de zon, het zoute water, en de poolchemische producten, gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren.
3: Sla eenvoudig de water stuiterende ballen over het water over of speel een worpspel in de pool. Me maak niet ongerust zij overslaan en drijven! Met het taaiste stikken, is het duurzaam; Het zachte lichaam, speler niet zijnd „te kwetsen“. Het komt met een netwerkzak zodat kunt u de ballen en de schijf drukken uit water en in hij hangen hete te drogen zon.
4: Het SolidFloatbedrijf houdt een octrooi op de geplaatste poolnoedels. Ontmoet de Veiligheidsnorm van de V.S. Goedgekeurde veiligheidstest. Perfectioneer voor poolspelen, de gunsten van de poolpartij, de partij van het de zomerstrand, strandspelen, yardspelen, gazonspelen, openluchtspelen voor jonge geitjes, tienerjaren, volwassenen & families.

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 0

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 1 Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 2

 

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 3 Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 4

 

Dit product wordt wijd binnen gebruikt

 
De poolnoedels zijn nuttig wanneer het leren om, voor het drijven, voor redding die, in diverse vormen van waterspel, en voor aquatische oefening te zwemmen bereiken.
 
Instructies

 

Dit product zal één of andere scherpe smaak wanneer het uitpakken hebben, die normaal is. Gelieve te voelen vrij om het zonder enig kwaad aan het menselijke lichaam te gebruiken.

 

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 5

 

SOLIDFLOAT is een professionele fabrikant van watersporten en aquatische beschermende producten. Wij bieden onze klanten OEM en ODM de diensten aan. Onze de dienstprincipes en waarden zijn „Uw Idee--Ons Proces--Uw Producten“.
 
Onze producten gamma omvat:
Recreaction: Pool Drijvende Stoel, Poolvlotters, Pool Bean Bag /Bed, Poolnoedels die, NeckDoodle, Zadelvlotter, Poolkoeler, het Stootkussen van de Tuinknie, enz. drijven.
Medische Redding: Reddingsbuis, Hoofdimmobilisator, enz.
Beschermingsmiddel: Reddingsvest/Vest, PFD, het Werkvest, enz.
Vechtsporten: Hoofdtoestel, Handtoestel, Shin Guard, Schopwacht, Handhaving Opleiding, Schopschild, Voorarmschild, Mini Target, Handhaving Opleiding, enz.
 
om onze positie bij het front van onze industrie te handhaven, hebben wij geavanceerde productielijnen en technologieën ingevoerd en onze productieschaal uitgebreid.
Met uitstekende ontwerpers, ervaren technici en strikte supervisors die samenwerken, kunnen wij nieuwe en eersteklas producten aan onze cliënten de hele tijd brengen.
 
Onze klanten omvat beroemde merken wereldwijd of lokale indrukwekkende merken, zouden wij een win-win verhouding op lange termijn met onze klanten willen opbouwen.
 
Wij verheugen ons altijd op het uitbreiden van onze klantenbasissen.
Om het even welke onderzoek of vraag, gelieve te voelen vrij om ons voor gedetailleerde informatie te contacteren.
 
 

De productkwaliteit, de innovatie en de waarde blijven onze drijfkrachten.

 

Onze klantenbasis wereldwijd voorziet ons van uitgebreide intelligentie en waardevol inzicht in categorietendensen, resulterend in efficiënte productassortimenten.

 

Onze productregelen omvatten Poolvlotter, Poolnoedel, Watermat, het Levenswacht, Hoofdimmobilisator enz. Onze faciliteit, gevestigd zuiden van de Provincie van China Hunan, vervaardigt, assembleert, en verdeelt een brede waaier van hoogte - kwaliteitsproducten voor zowel Sporten als Beschermend Toestel.

Het Schuim van poolnoedels, van het Graangaten van de Pretpool Speelgoed van het het Spelstrand het Openlucht, Zacht de Worpspel van Seat van het Zwembadzadel 6
 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613533291856