products

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SolidFloat
Certificering: CE
Modelnummer: FPN08
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 15-20 dagen over het algemeen, of afhankelijk van uw orde.
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Kan 10000 reeksen veroorzaken per maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Het Schuim van poolnoedels, Materiaal: Polyvinylchloride
Kleur: Geassorteerde kleur Functie: De Noedels van de schuimpool
Embleem: SolidFloat Pakketgewicht: 1,95 Kilogram
Grootte: 39.37 x 8,6 x 2,3 duim

Productomschrijving

 

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen

 

Korte Inleiding van Onze Vlotters van de Schuimpool


Iedereen kon de spelen van het puntsysteem omhoog maken zelf, wordt het de worpspel van het graangat ontworpen op poolnoedel. Met de pretnoedels voor zwembad, zal het voor u gemakkelijk zijn om uw jonge geitjes aan te moedigen om in pool te spelen en hun speling, creativiteit, het leren het zwemmen vaardigheden in dienst te nemen, hand-oog coördinatie versterken en de teamgeest terwijl het hebben van hun spelpret, hulp bouwt vertrouwen, versterkt vriendschap, bevordert dichtere een ouder-kind verhouding. Krijg uw jonge geitjes vanaf laag, de tabletschermen.
 
Eigenschappen

 

1: De super zachte luxueus schuim materiële en stevige bouw schort u comfortabel in het water op en geeft van in uw gewenste het drijven positie de contouren aan, paste voor menselijk lichaamskromme.
2: Op zwaar werk berekend vinyl-met een laag bedekt materiaal voor extra duurzaamheid. De huid heeft vlotte prettig om te voelen raken.
3: Het robuuste drievoudig-onderdompelingsvinyl verzekert langdurige kleur, maakt waternoedels tot UV bestand zo beschermd tegen de zon, het zoute water, en de poolchemische producten, gemakkelijk schoon te maken, weg drogen, desinfecteren.
4: 8,6 duim-wijd door duim-lange 39,3, het zijn draagbaar om aan strand/pool te nemen.
Dik: noedel van het 2 duim de extra Dikke zwembad voor meer oprichting. Het drijft groot steunend gewicht meer dan 280 ponden.

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 0

 

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 1 Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 2

 

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 3 Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 4

 

Dit product wordt wijd binnen gebruikt

 
De poolnoedels zijn nuttig wanneer het leren om, voor het drijven, voor redding die, in diverse vormen van waterspel, en voor aquatische oefening te zwemmen bereiken.
 
Instructies

 

Dit product zal één of andere scherpe smaak wanneer het uitpakken hebben, die normaal is. Gelieve te voelen vrij om het zonder enig kwaad aan het menselijke lichaam te gebruiken.

 

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 5

 

SOLIDFLOAT is een professionele fabrikant van watersporten en aquatische beschermende producten. Wij bieden onze klanten OEM en ODM de diensten aan. Onze de dienstprincipes en waarden zijn „Uw Idee--Ons Proces--Uw Producten“.
 
Onze producten gamma omvat:
Recreaction: Pool Drijvende Stoel, Poolvlotters, Pool Bean Bag /Bed, Poolnoedels die, NeckDoodle, Zadelvlotter, Poolkoeler, het Stootkussen van de Tuinknie, enz. drijven.
Medische Redding: Reddingsbuis, Hoofdimmobilisator, enz.
Beschermingsmiddel: Reddingsvest/Vest, PFD, het Werkvest, enz.
Vechtsporten: Hoofdtoestel, Handtoestel, Shin Guard, Schopwacht, Handhaving Opleiding, Schopschild, Voorarmschild, Mini Target, Handhaving Opleiding, enz.
 
om onze positie bij het front van onze industrie te handhaven, hebben wij geavanceerde productielijnen en technologieën ingevoerd en onze productieschaal uitgebreid.
Met uitstekende ontwerpers, ervaren technici en strikte supervisors die samenwerken, kunnen wij nieuwe en eersteklas producten aan onze cliënten de hele tijd brengen.
 
Onze klanten omvat beroemde merken wereldwijd of lokale indrukwekkende merken, zouden wij een win-win verhouding op lange termijn met onze klanten willen opbouwen.
 
Wij verheugen ons altijd op het uitbreiden van onze klantenbasissen.
Om het even welke onderzoek of vraag, gelieve te voelen vrij om ons voor gedetailleerde informatie te contacteren.
 
 

De productkwaliteit, de innovatie en de waarde blijven onze drijfkrachten.

 

Onze klantenbasis wereldwijd voorziet ons van uitgebreide intelligentie en waardevol inzicht in categorietendensen, resulterend in efficiënte productassortimenten.

 

Onze productregelen omvatten Poolvlotter, Poolnoedel, Watermat, het Levenswacht, Hoofdimmobilisator enz. Onze faciliteit, gevestigd zuiden van de Provincie van China Hunan, vervaardigt, assembleert, en verdeelt een brede waaier van hoogte - kwaliteitsproducten voor zowel Sporten als Beschermend Toestel.

Het Schuim van poolnoedels, van de het Spel Vastgesteld Pool van Poolcornhole het Speelgoedspel voor Jonge geitjestienerjaren en Volwassenen 6
 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8613533291856